Ben er voor jou

Case // Ben er voor jou

Ben Er Voor Jou

‘Ben is er voor jou’ is geen holle uitspraak. Dat wilde Ben bewijzen op allerlei manieren. Wij  bedachten een campagne die ervoor zorgde dat je altijd de juiste bundel kiest. Onderzoek toonde aan dat veel mensen geen idee hadden wat hun verbruik van internet op hun mobiel is. Niemand wil ongebruikte MB’s kopen of achteraf teveel betalen. Op Ben.nl kon je berekenen hoeveel data je verbruikt of wilt consumeren met de tool: Ben Wijzer. Hier vond je ook de 10 beste tips om data op te slaan. Als je weet wat je echt nodig hebt, kies je de bundel die bij je past.

stepen

Met de activatie Ben Sprakeloos toerde Ben door nederland. Ben is er voor jou als je zelf even geen woorden meer hebt. Heb je spijt, wil je iets liefs zeggen, of iets moeilijk en durf je het niet rechtstreeks te vertellen? De Ben bus bracht jou boodschap netjes af bij degene voor wie hij bedoeld was.

Met de activatie ‘Ben nooit mee kwijt’ speelden we in op het feit dat zoveel kindjes hun ouders raken bij spelen in het park of op het strand. Ben deelde bandjes uit waar ouders hun mobiele nummer op konden schrijven. Je weet maar nooit wanneer het van pas komt. Simpel maar doeltreffend.

stepen

All cases