Masterclass Storytelling ‘Power to the changemakers’

Masterclass Storytelling ‘Power to the changemakers’

Inspireer & activeer mensen met je betekenisvolle verhaal: Masterclass Storytelling ‘Power to the Changemakers’

Hoe creëer je als changemaking merk een goed verhaal dat jouw doelgroep in het hart raakt? En hoe breng je dat zó overtuigend en inspirerend dat het je helpt je doel te bereiken en overtuigende impact te maken? Deze masterclass Storytelling geeft jou en je team  alle inzichten, sterke voorbeelden uit de praktijk en concrete handvatten. Als webinar vanuit onze studio of bij jou op locatie.

De eerste stap in de  koers naar betekenisvolle verandering begint bij mensen en merken die het voortouw nemen en die hun ideeën omzetten in daden met impactvolle producten of diensten. Een verhaal dat mensen onthouden en graag delen geeft houvast aan je medewerkers en vormt de blauwdruk voor je communicatie. Met een sterke boodschap inspireer je je doelgroepen en activeer je hen bij jouw ‘movement for change’.  Zo versterkt het je merk en helpt het nog meer waarde toe te voegen aan je rol in de wereld en de koers naar verandering.

Door wie

Door brandbuilders Dianne Potters en Ingrid Mesman van creatief bureau Goodday. Wij helpen changemakers met het ontwikkelen van positioneringen, merkverhalen, creatieve concepten en PR activatie campagnes.

Voor wie

Voor alle ondernemingen en merken die met betekenisvolle producten of diensten, een positieve beweging op gang willen brengen. Van circulaire start-up tot corporate merken. Van lifestyle consumentenmerk tot innovatief hightech b2b merk. Kortom voor iedereen die het verschil wil maken en behoefte heeft aan een goed verhaal.

Interesse?

Wil jij ook een positieve boost geven aan je merk, je team en je impact met een goed verhaal? Deze compacte ‘Power to the changemaker’ masterclass geeft je de inzichten en tools die je hiervoor nodig hebt.  Beschikbaar als webinar (ca. 1 uur, 750 euro ex BTW) of op locatie (1,5 tot 2 uur, prijs op aanvraag).

Bel Dianne Potters op 0628908108  of mail dianne@goodday.nl

 

Ervaringen

Annachien Dijkstra – teamleider projectbureau bij Green PAC iLab (Open innovatiecentrum dat duurzaam en circulair ondernemerschap stimuleert):

‘Verhalen vertellen? Dàt kunnen Dianne Potters en Ingrid Mesman. Ze gaven onze iLab-ondernemers in een aanstekelijk webinar de juiste handvatten om nog meer impact te maken in de markt. Met hun kennis en ervaring gaven zij  onze ondernemers een extra zetje om hun verhaal goed vorm te geven en hun dromen te realiseren.’

 //////////////////////////////////////////////////////////

Helen Kopnina –  onderzoeker en coordinator Sustainable Business Program bij The Hague University of Applied Sciences:

“Goodday is met hun webinar als geen ander in staat geweest om onze internationale studenten te inspireren met hun kennis, ervaring en concrete voorbeelden uit de praktijk. Een echte eyeopener voor de betekenisvolle ondernemers van de toekomst’.